Män som hatar kvinnor!

Nu har jag och mami precis sett "Män som hatar kvinnor". Den var riktigt bra jue! Men jag trodde man typ skulle få se massa torteringsscener av kvinnor (har inte läst boken) så ja var inte så pepp innan... Men nu ska jag nog ta å läsa böckerna så får v se om jag gillar dom... Brukar inte gilla deckare, är mer av en chic flick/fantasy/sanna historier tjej =P Men det är väl kul att testa ngt nytt (?)

Juste! ska på buggkurd på tisdag!=D Tls med Tove. Hon har ju redan dansat i flera år den bajskorven, men hon ska ändå gå på en nybörjarkurs. Hon sa ngt om att hon har lärt sig tant-versionen av bugg(?) Och nu vill hon lära sig på nytt=P Så så mkt skillnad kanske det inte blir? =)

Jag omn 2 dar?=P


Nu ska jag sova! Natti

Great... Just great!

Hur kan det sluta med att hon gråter, och att jag är skurken? Först var det hon som sårade mig. Och i stundens hetta sa jag ngt som hon uppfattade om sårande (kan jag kanske hålla med om). Men det är ju så att jag menade inte riktig det jag sa, iaf inte på det viset... Jag var arg, ledsen och besviken. Och då säger man bara saker som känns rätt för stunden utan att tänka på konsekvenserna. Ska jag be om ursäkt eller ska jag bara vänta? Önskar med fanns färdigskrivna manus man kunde följa när man bråkar. Så man slipper säga ngt till försvar som sen den andra parten kan missuppfatta? Säskillt som det var den andra parten som började hela bråket?

VARFÖR ska allt vara så kompliserat? Och varför ska jag vara så snäll och känna mig så skyldig? När jag faktiskt inte har gjort ngt fel?

Hur kan det sluta med att jag tröstar den som sårade mig?


Statistik?

Hm... blev inget sova för mig...=P laddade ner filmer till mobeln gratis (och lagligt). När man köper en sån mobil jag har, får mna automatiskt 60 låtar i 12 månader. Det finn 15 låtar att vålja på varje månad, det kommer 5 nya titlar varje månad och man kan kolla på dom hur många gånger som helst under 3 månader=) Fast dock bara på mobilen;) Så jag ladde ner 3 fimler: ombytta roller, mad money och Dirty Sanchez-the movie. Dom 2 första är komedier oxh den sista är typ som jackas, fast mkt värre (sägs det iaf;))

Så det är nice=)

Men nu ska jag verkligen sova, ska bara avsluta lite konversationer på msn=)

Natti!   

P.S Apropå rubriken, det går inte att se statistiken på bloggen? har inte gått på hela dan? =O Ngn mer som har samma problem? =P

Hemma!

Nu är jag hemma från pappa, besviken. orkar inte skriva vad som hände, vi säger så här: han upphör aldrig att förvåna och besvika(?)

Kvällen igår var helt ok, väldigt mycket folk =) Men tyvärr regnade det ju ganska mkt, så min frisyr blev förstörd =( =P

Men nu ska jag kolla på film, sen sova, så natti! =)

Till pappa

Hellu! Ska till pappa nu snart, han ska ha födelsedagsfest ;) Så jag hinner inte skriva så långt nu, men ska berätta om gårdagen när jag komer hem !


see ya'll later!

Kläder ;-)

Nu har jag på mig kläderna oxå;) Bara sminket kvar! =D

Puss!

Håret fixat =)



Håret fixat =) bara smink å kläder kvar då =)

*Övertrött*

Heelu ::::::::::::D hur mår alla??? jag är flum som fan, vet inte hur jag ska klara mig på festen kväll, jag kommer typ garva ihjäl åt alla som e fulla XD Kommer inte rdrick mkt själv eftersom mamma ska hämta mig på natten =O en carro ska ju med i kväll, så  hon s ka sova hos mig i natt ======) FLUUUUUM!

Idag hände inget särkillt, eller jo, jag bokade tid med han som köper in och beställer tryckningar på tryckeriet så vi kan prata om hur vi vil ha sakerna =) Ska möta honom på torsdag fö.m kl 10. Börjar inte i skolan fören kvart i 12 den dan=)

En video som jag läst om i expressen idag, fyfan va jag garavde när jag såg den; sköldpadda förför en annan sköldpadda och faller av! xD


Nu ska jag platta håret, bye bye!

Soooova

Ne blev ingen plattning, ocrkar inte, ska sova ist, natti!

Skriver i morrn

Puss

Shopping^^

Hellu^^ Idag har det varit e kul dag =) slutade ju som sagt kvart i 12. Då åkte jag hem, gjorde mig i ordning å sen åkte jag in till stan å mötte upp Jenny =) Väl där gick vi runt i lite affärer och handlade bla rosa hårspray, nagellack och smink =) Imorrn blir det ju fest =)

Vi träffade även Nore där så hon lekte med oss oxå^^ och efter ett tag kom även hennes syrra å lekte =) Vi gick runt i affärer å kollad på skor=O Det finns ett par pumps från "din sko" som jag vill ha! Varje gång jag ser dom blir jag bara sugnare å sugnare.... Men iaf ;-)  Vi äkte hem vid 7

När jag kom hem var det bara å byta skor (hade haft högklackat på mig inne i stan) och åka till skärholmen för lite sista minuten shopping =P Skulle ju egetligen ha köpt kläder till festen med Jenny, men som vanligt gör vi allt annat än det i kom dit för att göra ;-) Jag hittade en kjol i skinnimitation som går upp till midjan, en vit tröja med ett porträtt och orden "Dolly Holly" på. Från Cubus =) Sen gick i även in på New Yorker en snabbis, och då hittade jag ett midjeskärp med nitar på! Det finns bara en kvar å den var i min storlek! Fan vilken tur ma kan ha! =D Så nu är outfitten fixad till festen =D

Så här kommer jag se ut i morrn=) Snyggt va? =D Plus ett par svarta pumps
med dragkjeda fram =) Kmr nog dock ha en svart bh under =) 

(hehe, nu fick ni ett smakprov på hur stökigt mitt rum e =O)

Nu ska jag föna å platta håret så jag slipper det i morrn!

Puss

Skolan

SItter i skolan nu, har lång rast. Börjar igen 10:50

Idag hade vi möte i klassen. Det är lite meningsskiljaktigheter (?) gällande olika saker. bla en stöld och ngt mer. Har inte så stor koll. Det här har iaf delat upp klassen i 3 delar, "bellas del", "sandras del" och de "neutrala"... jag hör tyvärr till en av tjejernas grupp.

Så vi slapp svenskan idag och så pratade vi ist.

Pratade även med rektorn angående mjukiskläder. Ocxh han sa att jag skulle gör en mall så skulle han kolla om det går bra. Skolan står inte för ngt, det är elevernas uppgift. Och den har jag tagit på mig =) Men jag hoppas jag kan få tag i billiga kläder, för jag vill iaf ha det =)

Men nu måste jag dra, börjar snart =)

Puss!


God natt!

Nu ska jag sova, ska upp halv 7 i morrn, måste åka halv 8, för jag börjat tjugo i 9^^ Men sen slutar jag kvart i 12, så det är skönt! =) När skolan är slut ska jag hem och byta om+platta håret å sen ska jag in till stan å möta Jenny för en fika å lite shopping till festen på fre... Ska på 18 års fest med hårdrocks tema!=O har ingen aning vad jag ska ha på mig... =P Jenny får hjälpa mig ;-)

Juste! får inte glömma att prata med rektorn angående mjukiskläder med skolans logga på, jag ska eventuellt fixa det =)


Bild från gogole=P

Men sova ver det, natti! <3

True Blood

Haha har kollat på tv-serien True Blood som har varit så himla omtalad på sistonde, å fy faaan va lik den är twilight. Stephenie Meyer måste verkligen he fått ideén därifrån. Det finns vampyrer som kan vara bland människor, tack vare ett spciellt blod om japanerna har uppfunnit.... Killen är en snäll vampyr, tjejen kan läsa tankar, hennes blod smakar anorlunda och hon utsätts för fara (iaf i de 2 avsnitten jag har sett)

Och en dialog låter precis som i twilgiht:

Vampyren Bill: What are you?
Sookie (huvudrollen) : What I'am is telepathic, I can hear peopels thoughts.
Vamp: Even mine?
Sookie: No, thats why I like you så much... I can't hear you at all.

Ngn mer än jag som genast tänker på twilight?? =O
Hahah, jaa... Den är ganska bra, men lite fånig då allt handlar om sex i en princip. 40% är sexsener =P

Men kanske sevärd om mna inte har ngt annat att kolla på. ;-)



Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i luisiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "True Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare.

Haha en av skådisarna (han som spelar vampyren Bill) heter till och med nästan samma sak som Stephenie Meyer, nämligen Stephen Moyer XD Någon mer en jag som ser ironin? ;-)

Jag ska uppdatera!

Haha det finns nog inte mågna som är lika dåliga som jag på att uppdatera xD

Vad har hänt då?

Söndag: Satt bara hemma, läste Eragon åt glass å drack cola...


Måndag: skola, klassråd. djursjukvård, hästkunskap och... skolfotografering =O Å där kom jag i mjukisbyxor, otvättat hår i toffs å diadem=O jag hade alltså glömt bort att vi skulle fotograferas =P Men det ordnades, jag fick stå längst bak bakom stolarna, slåppte ut håret å hade kvar diademet. Såg dock ut som "mammas lilla flicka" XD men det e nice =P

Tisdag: hästövningar hela dan. Ridhästarna på Berga står hela sommaren, vilket betyder att vi elever måste sätta igång dom varje hösttermin. Så det blir bara skritt å trav i ngr veckor nu. Men det är ganska skönt, för då slipper man få sån träningsvärk =P Men vi red ut iaf. Jag fick rida skolans STÖRSTA häst nämligen Myzak. Han är 183 cm ^^ Men det var kul =)

På eftermiddagen så ryckte vi manar och övade "häst för hand" Alltså hur man ska hanskas med hästen när man är på uppvisningar eller hos veterinären =) En väldigt bra kunskap =)

Efter skolan så äkte jag å mami till skärholmen och band upp hennes abonemang i 18 månader till (mitt gick inte att bilnda upp :s) så jag fick en ny mobil! =D Det behövdes verkligen, min ville inte lyda för 5 öre... =P Jag fick den nya W995 =) Är riktigt nöjd^^


Bild tafen gron google =)

När vi kom hem vid 6 däckade jag och sov natten ut. Ja, jag var trött ;)

Idag: skola, ekologi, djursjukvård, arbetsmiljö och säkerhet. svenska B, och sammhällskunskap A =) Hände väl inget särskillt, eller jo, det man kan förvänta sig i en klass med bara tjejer (22 st) alltså skitsnack, bråk å omogenheter...

Det en tjej i klassen sa att det var för lite testosteron i klassen. Då föreslog jag att ngn skulle könsoperera sig, men det var inget uppsakttat förslag... =( 

Nu är jag hemma och ligger på min äng å lyssnar på musik. Det är nice^^

Men nu ska jag gå å äte pytt i panna med ägg =)


Bild tagen med mobilkamera =)

Puss!


220809

Sorry för dålig uppdatering. Har inte haft tis:) I går kväll var jag med min älskade vän Elin=) Hon kom till mig vid 8(?) typ och så käkade vi.  Sen gick vui å hyrde film. Bröloppsduellen och en shoppahiolics bekännelser. Vi hade redan sett båda, men visst ä der så att man inte vågar hyra filmer man inte har sett innan? Ganska dumt med tanke på att det är värsta tillfället ;-) Vi kom väl isäng vid 04:00-04:30 ngn gång^^ 

I dag vaknade vi 1 och gick upp å käka frukost. Sen drog vi iväg till SKHLM och gick runt i ngr timmar =) Jag köpte en tjocktröja å ett par örhängen(bild kommer en annan dag) =) Mötte även Elin E där=)

När jag kom em var det fullthus hemma, både Matte å Hasse var här=P Matte hjälpte mami med vårat högtalar system å sådär^^  Efter middagen gick jag, Matte, mami, Hasse å Roffe på en promenad med Myran å Kyra(mattes å sarah´s hund) så det var trevlig=)




=(

Va e det här? ingen har kommenterat min nya frisyr jue... Kom igen. Lite feedback kan man väl få iaf ;-) Va tycker ni?



Hehe bjuder på en till muppbild xD

Äntligen!

Nu  har  mitt sl-kort kommit=D Skönt, för det blir så j*vla dyrt om mna ska köpa 4 sms-biljetter om dan... 4 gånger 18 vad blir det.... typ 72 kr =P

Här komer lite ego pics med mig å mig å mitt kort ;-)

ohyeahh


Jag älskar mitt busskort! =P


yeahh


Hehe EN normal bild XD


Nu sitter jag å väntar på att mamma ska komma hem med pizza! Mums! =D

Efter att jag har ätit ska jag städa... buhuu det e synd om mig xD

Följ min blogg med bloglovin =)

Följ min blogg med bloglovin

Sova...

Tror jag ska gå å lägga mig nu.. har börjat läsa eragon igen, det var länge sen jag läste den. Så det blir nog ngr kapitel å sen sova ;-) Natti!



Första skoldagen...

Usch tillbaka i skolbänken igen då-.- Dagen började att jag missade tunnelbanan med en minut. Så jag fick cyckla till älvsjöstation ist. Men det gick nog snabbare än att åka komunalt dit...=P Man kanske ska börja cyckla? Eller ne... det orkar jag nog inte =P  

Första lektionen var klasstimme med våra klassföreståndare. Dom sa inte så mkt, typ bara att vi hade fått en ny lärare och att dom inte et vem som ska ha engleka B... Sen gick vi å tog skåp. Sen var den lektionen slut. Då hade vi 40 min rast tills nästa-.- DRYGT!

Andra lektionen hade vi Hästkunskap och då började vi direkt med föreläsningarna. Vi pratade om hästens anatomi. Både yttre å inre.

Sista lektionen var samhällskunskap A. Å det är ett nytt ämne för den oss. Det ska faktisk bli ganska kul. Läraren verkade bra oxå ;) Där pratade vi om ämnet och vad vi skulle lära oss. Den lektionen slutade oxå tidigare oxå. MEN inte tidigt nog. För vi missade bussen med 10 min.. Så det var  bara vänta i 30 min på andra=P

När jag kom hem så drack jag vatten, för jag hade inte drukigt på hela dagen =O Sen åkte jag å mami till skärhomen å köpte skor ;-) Skofettish jag vet xD Men till mitt försvar är dom JÄTTESNYGGA. och höststövlar (eller hur Mimmi?;-))

Köpte även två 7-ämnesblock. Härmade Carro lite ;-) Men det är bra, för jag är ine bra på att hålla koll på vart alla mina skrivböcker är. Så nu har jag all ämnen samlade på två å samma ställe xD

Stövlarna^^


Bättre bild på detaljerna


Blocken, en rosa å en vit. För att lättare kunna skilja dom åt ;-)


Ne nu ska jag gå till fruängen å  hämta min cyckel jag glömde där i går xD

HAHAHA

Haha, den perfekta humorn när man e övertrött xD

Bella och Edward i Twilight

MondayFunny

Tagen från letterstotwilight.com =D

ok...

Nu kommer det en bild. Snälla ignorera mitt osminkade ansikte =P



Fast håret är rödare irl =P

Så va tycker ni? =S

Jag+lugg=??

Idag gjorde jag e grej jag har sagt att jag aldrig ska göra igen, jag klippte nämligen lugg =O Bild kommer senare, har presis duschat så jag ska platta å hålla på innan den går att visa upp xD
 
Carro följde med mig å jenny hem å så sov även hon över med=) kom väl i säng halv 4 å somnade runt halv 5? =P Men kul hade vi iaf ;) (misstolka mig rätt) VI gick väl upp vid 11 ngn gång å käkade frukost. Sen var båda tvungna att dra. Så då ringde jag Sarah å sa att jag var klar. Mamma körde mig dit å sen klipte Sarah mig. Snacka om att jag var nervös =P

Efter klippningen så åkte jag å Mimmi till SKHLM å shoppade. Jag köpte diadem (ett måste om jag inte orkar platta luggen ngn dag;)), hårspännen och SVART nagellack^^ Har velat ha det en stund nu =) Vi käkade även middag där^^

När jag kom hem satte jag mig framför datan en stund. Men sen kom jag på att jag var tvungen att färga min utväxt. Så då fixade jag det också =) Nu känner man sig fräsh inför skolan i morrn (hjälp, skola i morrn?! Hör ni va hemkt det låter?)

Men ska fixa mitt hår nu=)


bye bye



OMFG! New Moon trailern

Nu har ÄNTLIGEN den nya New Moon trailern kommit ut kolla på den medans jag ligger avsvimmad på golvet vetja!

OMFG säger jag bara! Fy faaaan va jag längtar tll 20 november!=D

Hos Carro

Nu sitter Jag hos Roten tls med Jenny, jag å Jenny var på bio idag å såg linje 123 kapad tror jag att den heter. Den var riktigt bra, även om den var lite mupp då å då =P

Jenny följde med mig hem å ska sova hos mig. Men vi ville leka med Carro, så vi drog hem till henne ;) Så nu sitter dom å spelar kort, medans jag bloggar å sätter på Miley Cyrus. Å dom märker inte att de e henne mohahah (dom HATAR Miley XD

Men nu ska jag leta upp fler låtar med henne mohahah

M*A*S*H

Så nu har jag kollat på de 34 avsnitten som fanns på SurfTheChannel.com vilket jag tycker är lite sorligt... Det finns nämligen 11 säsonger av den serien och alla säsonger innehåller ca 24 avsnitt. Det blir typ.... 264 avsnitt? och jar har sett 34 av dom... Hur ska jag överleva? Jag vågar ju inte ladda ner dom heller eftersom man kan få skyhöga böter. Det var typ en flerbarns mamma som fick betala flera miljoner för 4 låtar =O Jävlar säger jag bara. Å inte har jag råd att köpa alla heller... Det skulle kosta mig nästan 2000 kr.... ILANDS PROBLEM!!

Någon som har ett bra förslag på vart man kan se tv-serier GRATIS utan att behöva ladda ner? Har skickat ett sms till 118 800 å frågat dom med, happas jag får svar =P

Brde väl sova nu, men jag e inte trött... Jag är verkligen en nattmänniska. Har varit jättetrött hela dan men så fort klockan paserar gå så blir jag pigg... suck.... Apråpådet, varför går man inte i skolan på kvällar/nätter. Jag menar, mer en hälften av alla tonåringar är nattmänniskor.. Jag tror man skulle orka mycket mer då...

Nu vaktade precis min hund våran balkong mot spöken, bara så ni vet.

Juste, sova var det. Neeeeee jag tor jag ska kolla på Harry Potter and the prisoner of Azkaban ist. Natti!



Bild tagen från Google ;)


Uppdate

Fick aver från 118 800 nyss; Tyvärr går inte M*A*S*H gå på någon av de vanliga kanalerna i Sverige... Du får vänta tills det börjar repriseras igen! MVH 118800

Precis så skrev dom, lägg märke till det extra gå bakom M*A*S*H

Men jag fick ju inte precis svar på det jag frågade... Jag com tyckte att jag var ganska tydlig med vad jag ville ha reda på =P

Tyvärr 118800, jag tycker ni har lurat mig på 12 kr och kommer stämma er...

Bilder London

OK, här kommer bilder från London =)

Det var fel på vårat plan vi skulle ta dit, så vi fick byta, så här ser det ut när dom ska flytta mat från ett plan till ett annat =P


Jenny på tunnelbanan, som förövrigt ALDRIG skulle få finnas i Sverige, skitvarmt, guppig och skyltar överallt där dom gav råd hur man skulle hålla sig sval i värmen....


Jag å jenny på hotellrummet


Jag hittade BH:ar som passade =)


Neonrosa skor från primark =D


Lila Partyskor! =D


Vi var på sightseeing, vilken blick jag fick va? måste vara kvar sen "Modell för en dag" xD


Brevlådorna var större än mig =S =P


Jenny skulle göra en  "kenza pose" lyckades hon tkr ni? =)


Big Ben, typ världens kändaste klocka?


London Eye^^ Ser ni den där vita "vagnen"`?


Hahah vi gjorde exakt samma min XD


Man får dricka lagligt i Englan om man e över 16! (Dock bara till maten =P)


Heheh jag å Arnold Scharzenegger´s vaxfigur, visst ser jag lite ut? =P


På planet hem, fotar alltid planets vinge när jag flyger =P



Fler bilder kommer någon annan dag, har en del på stora kameran med^^

Nu sa jag kolla på M*A*S*H via surfthechannel.com älskar den serien, så skön humor =D

One and the same- Selna Gomez och Demi Lovato

Är hemma från pappa nu, bror å mamma+brors fätsmö kom å hämtade mig. Hade inte ätit middag när dom kom så vi åkte förbi en mack å köpte mackor. Jag köpte en "kyckling bbq" den var riktigt god, men man fick väldigt dålig andedräkt *host* hehe=P

Tänkte passa på att lägga upp lite av de saker vi köpte i england nu, det kommer dröja ett tag, men jag skyndar mig ^^

Lägger upp en låt sålänge, som jag verkligen tycker om, den handlar om den viktigaste saken dom finns i världen, nämligen vänskap:)


Lyrics:
Selena Gomez
You come from here
I come from there

Demi Lovato
You rock out in your room
I rock a world premiere
We're more alike than
Anybody could ever tell
(Ever tell)

Demi Lovato
Friday, we're cool
Monday, we're freaks

Selena Gomez
Sometimes we rule
Sometimes we can't even speak
But we can get up and
Let loose and LOL

Selena Gomez
It may seem cliche
For me to wanna say
That you're not alone
(That you're not alone)

Demi Lovato
And you can call i'm cool
But it's a simple fact
I got your back
(Yeah, Yeah, Yeah)

Chorus
'Cause we're one and the same
We're anything but ordinary
One and the same
I think we're almost lengendary
You and me the perfect team
Chasing down the dream
We're one and the same

Demi Lovato
I'm kind of like you
You kind of like me

Selena Gomez
We in the same song
And a different key
It's got a rhythm
Than you and me
Can get along
(Get along)

Selena Gomez
It may seem cliche
For me to wanna say
That you're not alone

Demi Lovato
And you can call i'm cool
But it's a simple fact
I still got your back

Chorus:
'Cause we're one and the same
We're anything but ordinary
One and the same
I think we're almost lengendary
You and me the perfect team
Shaking up the scene
We're one and the same

'Cause we're one and the same
We're anything but ordinary
One and the same
We're so good moment momentary
Cause we're one yeah, Yeah, Yeah
'Cause we're one
Anything but ordinary
You and me the perfect team
Chasing down the dream
Oh, You and me the perfect team
Shakïng up the scene
We're one and the same

Primark<3

Oj oj, här var det dålig uppdatering =P Men jag  har varit i England tilsammans med Jenny och nu är jag hos pappa, så jag har inte riktigt haft tid att uppdatera=P

London var en helt underbar stad och jag vill tillbaka dit snart =) helst nästa sommar ;) Vi var på mademe tussauds och såg alla kändisar:P Men jag tycker det kändes så fånigt att hålla på att foto, typ som om dom var kända eller något ;P Ne men ärligt, det är ju faktiskt bara vanliga människor som har haft turen (oturen?) att få vara med  filmer eller liknande. Det är ja bara vanliga människor som kan agera framför kameran eller sjunga... Tycker den här hetsen runt kändisar har gått alldeles för långt..

Men iaf, Sen var vi även på London Dongeon. Ni vet, den där musset(?) där dom har jätteduktiga skådespelare, och jag skulle inte banga på att jobba med det när blir stor, (ironiskt jag vet) som gör skådespel av englens historia. Det var riktig kul att vara där, även om Jenny var överdrivet rädd xD

Vi shoppade även en hel del, mest på primark. En jättebillig affär nästAan längst ner på oxford street. Och jag blev så glad, för jag hittade BH:ar som pasade mig :) Och dom var snygga =O =P tror jag käpte 5 BH:ar och 14 par trosor xD

Bilder får ni se i ett annat inlägg, är ju som sagt hos pappa och jag har inte kameran med mig =P


Modell för en dag :D

Idag hände det en rolig sak, jag och Mimmi och Elin åkte till "The studio" på sturplan och var "modeller för en dag" =D Det var riktigt kul=) Blev ngr riktigt fina bilder t o m =O =P Fick med mig 11 bilder hem iaf ;)


Ngr bilder =)




Älskar det här ljuset <3




Jag, Mimmi och Elin =) hehe Mimmi var lika glad som vanligt^^


RSS 2.0