Kryssning=D=D

Nu är vi hemma från kryssningn! Fy faaan va kul vi har haft det=D nästan 300 bilder har vi tagit, skulle vilja visa dom alla för er, men ni ska inte få mardrömmar;) Dom flesta e inte precis vackra;) Men ngn ska ni väl få, det handlar ju om att bjuda på sig själv;) men det kommer ta en stund att koll ignom alla så bilder kommr i sinom tid=)



Puss 

Hemma

Nyklippt och fin=) Nu är Tove hemma hos mig och hon kollar om vi har ngr bra filmer, annrs ska vi gå och hyra en... Jag hoppas att hon inte hittar ngn, för jag vill hyra fat girlz;) och inte kolla på ngt vi har.... =P

Puss <3

stress

Sitter i bara handduken och har precis ätit frukost och druckit julmust^^ Men ska vara ovh klippa 12, så jag börjar få lite brottom. Som tur e kör mamma mig=) innan dess ska jag hunnit föna håret, sminka mig=) Juste! Kan vara bra att ta på sig kläder också...

*Var snäll att ignorera mitt lila finger bland alla röda...*



Puss <3


Vem ser du?

Jag har hört att man kan få staff för att man går runt och säger att man ser Jesus. Men jag ser honom faktiskt=) Vill ni också se honom?

Kolla då på den här teckningen och följ instruktionerna;)

1. stirra på prickarna i mitten av bilden i ca 30 sekunder
2. tittadre sedan på en vit vägg ngn meter bort
3. blinka ngr gånger. vad ser du?



Puss och kram <3

Glasskor?

Skulle det inte vara riktigt coolt att ha ett par egan glasskor? Då kan man gå runt och säga till alla att man är den riktiga askungen. Då får man nog ett helt nytt rum också. Med mjuka väggar. Så att man kan sova i 90  graders vinkel:)  Rikitgt snyggt måste det vara också, tänk er ett ansikte tryckt mot en glasskiva, tår mot glaspumps. Fotsvett i en pöl vid tårna. Går sönder så fort man nuddar ngt. AJ! vilken smärta... Mitt nästa köp ska nog bli ett par glasskor... Ne kanske inte, men erkänn, tanken är lockande;)

Tycker synd om askungen...




Cubus=)

Hellu^^ Idag har jag vart med Elin E=) Vi var hemma hos henne och drack te och fikade lite. Pratade om allt och ingeting, skönt att bara umgås och ta det lugnt, det behöver inte alltid kosta=)

Idag fick jag ocså ett samtal som jag blev riktigt glad över=)

(typ samtalet)
Jag: Hej det är Madde

Uppringare: Hej det är Linda Kuusk från stallet

J: Hej:)

L: Är det skönt att ha lov, och slippa mocka skit?

J:Hahah... aa lite

L: Det förstår jag

J:Hahah..

L: Vi var så nöjda med dig under praktiken, så vi undrar om du vill jobba extra på lördag 5-8?

J: Det var roligt att höra, jo det kan nog gå. Måste kolla med mamma

L: aa gör det, så kan du väl ring i morrn vid 11 och såga om det går? Har inte hunnit prata med Eva om lön, mn om du ringer i morrn så får du även reda på vad du tjänar

J: Ok men då gör jag det

L: Bra, då hörs vi i morrn

J: Ok, hej då

L: Hej då


Jag blev riktigt glad faktisk=)


När jag kom hem från Elin var det typ bara att sminka upp sig och gå ut genom dörren igen, för jag och Mamma skulle till farsta för Cubus hade en VIP kväll i kväll. Där medlemmar fick 40% rabatt på alla kläder och 20% på smink och smycken=) Vi handlad för 1500 kr. Men inga kläder jag köpte passade, så vi ska lämna tillbaka dom...

Men jag köpte iaf lite smink
-Mascara (vet ngn om den är bra?)
-Nagellack
-Dreammatte mousse fondation
-Rouge


Och jag färgade ju håret i går, så här har ni en bild på det och jag har
mitt nya läppstift på mig ;)


Puss och kram <3

Måndag=)

Idag har jag vart med Tove hela dan=) Vi har fikat, vart på ungdomsmotagningen (ska skaffa p-piller) och jag har även hunnit med att shoppa lite=)

En parfym jag har letat efter jätteläng, som jag kande första gången hemma hos Jenny;) Ovh ett RÖTT läppstift=D Tycker jag passar riktigt bra i det faktiskt=) Det får jag intala mig själv iaf, ska nämligen ha det på kryssningen;)

Its my birthday, can I ask for one thing? Kiss me...






AQUOLINA- pink sugar =D


Nu ska jag föna håret och se hur resultatet blev, känns som om dt är lite mörk (jag ville ljusa upp det) Men det får jag se om ett tag ;)

Håller på att färga håret =)

Ska ljusa upp dt lite=) Hade ju mahogny innan och nu ska borde jag få vam brun=) Fortarande lite rött (hoppas jag) men ljusare:=P Mamma tyckte jag var modig som vågar testa en ny förg 3 dar innan jag ska på kryssning men jag svarade att dt kan ju inte bli mer än fel;)

Nu är det dags att sköja ur, hoppas det blir bra;)



Rida

Samman fattning från veckan kommer kanske senare, nu ska jag iväg å rida :)



Puss

Sovasovasova tralalala

Nu har jag kollat på ngr fler M*A*S*H avsnitt men nu ska jag sova. Fast först ska jag duscha känner jag, men natti! <33

M*A*S*H

Hellu alla:) den tiden har bara flygit iväg, helt sjukt at det redan har gått en MÅNAD! Bara en vecka kvar på praktiken nu:) den haär veckan har jag fått rida 2 gånger (läs skritta ut) men jag har även fått rida en lektion. Jag har provridigt i en grupp:) och eftersom jag har varit så duktig dom här veckorna så behövde inte jag betala (345 kr) för den;) ska även rida nu på torsdag:) (fast då får jag betala för det;))

Nu är jag hos pappa och bara tasr det lungt. Har kollat VÄLDIGT mycket på M*A*S*H om man säger så...=P




Serien utspelar sig på 1950-talet, där den amerikanska sjukhuspersonalen sitter fast mitt i det brinnande Koreakriget. På grund av omständigheterna och den miljö de befinner sig i, måste de hitta sin egen humor i tillvaron. Sjuksköterskorna, läkarna och soldaterna hittar komiska sätt att överleva i en tid av krig och förödelse. 

Har köpt season 1-7;) Fy fan va jag älskar dom XD Har kollat på season 1-4 och håller på med femman...:P Ska köpa alla (det finns 11) men det får bli lite då och då, dom kostar 179 kr...

Men nu ska jag hitta på ngt (kolla på M*A*S*H (?)) och sen ska pappa köra hem mig on ngr timmar.

Btw så MÅSTE jag ta upp min vinterjacka från förådet, det börjar bli jävligt kallt....

Puss på er <3


Handlat för tjejkväll+idol

Hellu^^ I dag har jag och Carro vart och handlat för min tjejkväll (fira min födelsedag) i morrn=) det blir nog en riktigt kul (och barnslig) kväll ;)

Carro ska sova hos mig i kväll och nu har vi precis kollat på idol^^ Nu väntar vi på att det ska bärjar igen=) I morgn ska jag träffa Mimmi på biblo 13:00 och sen ska jag hem och förbereda för kalset=) Carro ska hjälpa mig^^

Men nu ska jag vara social med Carro och kolla så att hon inte förstör mina skor;)

En random bild, för att göra det roligare att läsa min blogg ;)


Puss <3

Bilder

Tyvärr så hade jaf inget batteri i kameran under kalaset, så jag fick inga bilder på det... Men däemot så har jag tagit bilder nu;)

Igår fick jag 2 tekoppar av mamma, så ser dom ut, som var jättegoda
att dricka ur;)


Var tcungen att testa skillnaden på med och utan nya objektivet.
Den här e tagen utan (inzoomat så långt det går)


Står på samma plats och fotar, med nya objektivet (inzoomat så ¨
långt det går) Liite skillanad va?=P


^^


NU ska jag vänta på att Jenny ska ringa, sen ska jag sova när vi har pratat färdigt;)

Puss (tack alla som har grattat mig i dag <33333)

Ridning:D

(E jättetrött just nu, och orkar inte läsa igenom vad jag har skrivit, därför allt fel;))

Hehe, råkade säga i går att jag fyllde år i morrn (idag) Så alla grattadse mig och höll på.. tycker det e lite jobbigt när folk jag knappt känner grattar mig..=P Men inget ont som inte har ngt gott med sig;) Idag fick jag rida=D Fick rida en häst som heter Posh och det gick jättebra =D Hon får jättekort hals när man rider henne, men jag fick henne på tygeln med lång hals, supernöjd e jag=D

Idag var det e typisk dag i stallet... Men den här veckan har det vart en till prektikant på stallet hon e 14 och går i 9:an=) (shit, är man så liten i 9:an? (inget illa ment elin;)) jag tyckte jag var såååå stor i 9:an, men vafan nu e jag 17?? Börjar bli gammal...=P) Hon e iaf jättetrevlig och rolig, så den här veckan har flygit ivag;)


Ikväll hade vi gäster hemma. Pappa, åsa, marie, marica, felizia, roffe, dessan, mormor, matte, jenny (syster), john (systers man) och irmelin (deras übersöta dotter). Så det var trevligt=) hade önskat mig säsonger av tv-serierna friends och M*A*S*H, så ganska förväntat dick jag pengar ist;) 1800 för att vara exakt;) Men jag fick faktiskt säsong 4 av Friends=) Och ett presentkort på okänt belopp på media markt;)

Av mamma fick jag en skinnjacka och av mamma och pappa fick jag ett objektiv, 55-200=D Riktigt nice födelsedag måste jag säga =D

Ne nu ska jag sova, natti! <333

Puss


Happy birthday to me!!!! :D :D :D




Natti

Idag har jag vart hos min morbror och firat min kusin som fyller 15=D Men nu ska jag snart gå och sova (jag kommer vara så JÄVLA trött i morgon!) Ska bara kolla klart på idol som går i repris i dag;)



Så god natt! <3

Städastädastäda tralalalalalalalalaaaa...

Japp ni läste rätt!!! Madelene Stenberg har städat=O=O Har rensat och städat min WIC!=D Det behävdes verlkigen!! Nu är den jättefin (och man kan faktiskt gå i den) Tänkste lägga upp lite före och efterbilder ;)

(Bilderna tagna med mobil)

Så här såg det ut från början


Ja ni ser ju själva, stege i garderoben?!


Så jag böejade med att rensa blnda kläderna, dom låg inte prcis i ngn
ordning...


Så jag la uåå dom på sängen. Tröjor där, trosor där, linnen där osv...


Var också tvungen att rensa bland alla mina och mammas skor (vi
rensade även för ett halvår sen) Jag slängde 12 par skor och
mamma typ lika mycket. Hade 40 par från början nu har jag 28 :´(


Så såg det ut när vi hade rensat bland skorna


Och så här ser det nu ut i min WIC


Och så här


(Behöver jag nämna att jag ÄLSKAAAAR skor???)


Idag har jag även hnnot med att träffa mimmi i skärholmen och i går var jag och Carro på bio, vi såg g-force i 3D=D (vi va nog de enda över 12, förutom föräldrarna då, och garvade mest) Sen sov carro hos mig^^

Carro i sina 3D glasögon (vilka hon förövrigt tyckte hon var
skitsnygg i, och sa det till alla som ville lyssna)


Nu ska jag sova, natti!


Värme kom tillbaka<3

Japp ni gissade rätt, mitt internet är fortfarande inte tillbaka... Har lunch just nu, åt en sallad som mamma hade köpt till mig imorse, den var god:p Vart har värmen tagit vägen? Var tvungen att ta min berga-jacka som egentligen är en vinterjacka. (Och ja, den har kommit:p) Nu ska jag snart gå tillbaka till arbetet Puss

RSS 2.0